GASTENBOEK


Teken het gastenboek


Graag nodig ik u uit om het gastenboek van toneelteksten.eu te tekenen! Laat weten wat u van deze website vindt, wat het theater voor u betekent, welke voorstelling u het meest is bijgebleven en waarom! Of laat weten welke rol u graag eens zou willen spelen of welk genre u het meeste aanspreekt! Kortom, het onderwerp is niet zozeer van belang. Als het maar enigzins te maken heeft met de gezamenlijke passie die we met elkaar delen.

Om een bericht te plaatsen voert u eerst de getoonde beveiligingscode in. Deze code is van belang om misbruik (spam e.d.) van het gastenboek zoveel mogelijk te beperken. Daarna vult u uw naam, emailadres en uw persoonlijk bericht in. Tenslotte klikt u op de knop 'Verzenden'.

Uw persoonlijke bericht wordt voor definitieve plaatsing op deze website eerst nog door mij gevalideerd. Zodoende wordt misbruik wederom tot een minimum beperkt!

Het is weliswaar noodzakelijk om uw emailadres op te geven, echter wordt uw emailadres niet zichtbaar op de website getoond. Het stelt mij eventueel in staat om op uw bericht te reageren.

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact met mij op via de CONTACT pagina.

Alvast bedankt voor de moeite!

Hans Pijpers


Challenge Image